Pravno obvestilo

POLITIKA ZASEBNOSTI

Kot uporabnike naše spletne strani vas želimo seznaniti, da bomo izključno za potrebe komuniciranja z vami uporabljali vse od vas pridobljene informacije in da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo in privolitvijo. Vaše osebne podatke bomo obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in na podlagi Uredbe o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja preko spletnega portala. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi vaše privolitve na tem spletnem portalu bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe trženja in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi naše ponudbe v skladu s pogoji uporabe pri vsaki vaši privolitvi.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja zbirk podatkov (vodenje dejavnosti evidenc) in drugih pravic in obveznosti, ki jih naša družba kot upravnik zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na tem naslovu. Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v to spletno stran je podjetje Serena d.o.o., ki jo zastopa Lidija Skarlovnik.  Znaki (logotip) so varovani kot storitvene oziroma blagovne znamke in jih je brez pisnega dovoljenja prepovedano kakorkoli uporabljati.

AVTORSKE PRAVICE

Vse pravice v zvezi z vsebino in grafičnimi elementi, ilustracijami oz. drugimi predstavitvami v kakršni koli obliki na naših spletnih straneh, so pridržane in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Prav tako morajo ohraniti vsa opozorila o avtorski pravici in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vzdrževalna ekipa spletne strani se bo trudila, da bodo podatki na spletni strani pravilni in ažurni, vendar družba Serena d.o.o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah spletne strani ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Serena d.o.o. se bo trudila za nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani. Serena d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran.

SPLOŠNO

Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.. Serena d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake do katerih je prišlo iz kakršnegakoli vzroka. Vsebine ki so objavljene, lahko vsebujejo netočnosti ali tipografske napake. Serena d.o.o. izrecno izključuje lastno odgovornost za netočnosti ali napake. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo uporabniki spletnega portala. Za povezane spletne strani Serena d.o.o. izključuje kakršno koli lastno odgovornost.

  1. Uporaba podatkov

S potrditvijo vnesenih podatkov v kontaktne obrazce dovoljujete, da Serena d.o.o. navedene podatke obdeluje za določen namen za katere so bili podatki dani, uporablja jih za sledeče namene: obveščanje in seznanitev strank o novostih, pošiljanje akcijskih ponudb in novic. Vaš elektronski naslov pri prijavi na e-novice uporabljamo tako dolgo, dokler se ne odjavite od pošiljanja e-novic. Z vpisom elektronskega naslova v prejemanje e-novic prostovoljno in nedvoumno uporabnik dovoljuje Serena d.o.o., da na naveden elektronski naslov pošilja elektronske novice in elektronska sporočila z namenom obveščanja o novostih. Kadarkoli se lahko v prejetem elektronskem sporočilu  enostavno odjavi od prejemanja elektronskih sporočil. Lahko pa se odjavi od elektronskih sporočil tudi s poslanim mailom na info@cocoa.si. Ko se odjavi, podatkov ne obdelujemo več in jih ne shranjujemo, niti jih ne uporabljamo v druge namene.

SPLETNA ANALITIKA

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletnega analitike, ki jo ponuja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja “piškotke”, ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku, da bi spletnemu mestu pomagali analizirati, kako uporabljate spletno mesto. Podatke, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi spletnega mesta, na spletna mesta Googlu posreduje in jih shranjuje na strežnikih v ZDA. Če je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP-ja, bo vaš naslov IP najprej onemogočil Google v državi članici Evropske unije ali v drugi državi pogodbenici v sporazum o evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo vaš polni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Upoštevajte, da ta spletna stran uporablja Google Analytics z razširitvijo “_anonymizeIp ()”, zato se IP naslov obravnava le v okrnjeni obliki, kar pomeni, da je preprečena osebna identifikacija. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih spletnih strani za operaterje spletnih mest in drugih operaterjev, ki se nanašajo na spletno dejavnost in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga brskalnik prenese v storitev Google Analytics, ni povezan z drugimi Googlovimi podatki. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku. Poleg tega lahko Google preprečite zbiranje podatkov, ki jih ponuja piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z naslovom IP), ter obdelavo teh podatkov s  strani Google s prenosom in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo prek sledite povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Več informacij o pogojih uporabe in zasebnosti najdete na: http://www.google.com/analytics/terms in https://www.google.de/intl/en/policies/. Upoštevajte, da je na tem spletnem mestu Google Analytics razširjen s kodo

“gat._anonymizeIp ();” da zagotovite anonimizirano zbirko vašega IP-naslova (tako imenovano IP maskiranje).

VTIČNIKI DRUŽBENIH OMREŽIJ

Naša spletna stran združuje vtičnike (programe) družbenih omrežij Facebook, Instagram in YouTube.

FACEBOOK

Od Facebook-a uporabljamo gumb »Like«, gumb »Share«. Te vtičnice upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Lahko jih prepoznate po ustreznem logotipu Facebook. Več informacij o Facebook-ovih družabnih vtičnicah najdete na http://developers.facebook.com/plugins.Če obiskovalec odpre stran našega spletnega mesta, ki vsebuje to vrsto vtičnika, se med brskalnikom obiskovalca in strežniki Facebook vzpostavi povezava. Facebook sprejema in shrani podatke (vključno z IP-naslovom in ID-jem piškotka), ki omogočajo Facebooku, da prepozna, katero stran spletnega mesta je obiskovalec odprl. To se zgodi, ne glede na to, ali je vtičnik Facebook v stiku z ali ne. Če obiskovalec sodeluje z vtičnikom Facebook ali pusti komentar, bodo ustrezni podatki preneseni na Facebook v ZDA in tam shranjeni. Če je obiskovalec prijavljen v Facebook, ko se to zgodi, se lahko posredovani podatki dodelijo določenemu računu. Facebook uporablja piškotke tako za registrirane kot za neregistrirane uporabnike. Vrsta, obseg in namen zbiranja, uporabe in druge obdelave ali uporabe podatkov s strani Facebooka ter pravic in možnosti za zaščito zasebnosti uporabnika najdete v pravilniku o zasebnosti za Facebook (https: // www. facebook.com/about/privacy) in prilagojeni. Poleg zgoraj navedenega so natančni postopki obdelave podatkov, obdobja shranjevanja in nameni nejasni. Ta spletna stran uporablja komunikacijsko orodje “Conversion Tracking Pixel”, ki ga je objavil Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA (“Facebook”). V ta namen integriramo tako imenovane piksle na Facebooku. Ko si ogledate ali kliknete oglas na Facebooku, vas bomo označili kot obiskovalca našega spletnega mesta in na vaši spletni strani bomo sledili vašim dejavnostim. Ujeti podatki so anonimni, to pomeni, da ne bomo mogli ogledati osebnih podatkov posameznih uporabnikov in posebej ne moremo povezati dejavnosti na naši spletni strani z nobenim posameznikom; bomo lahko analizirali samo oglase za statistične in / ali tržne raziskave. Vendar pa bodo zajete podatke shranili in obdelali prek Facebooka in jih lahko povezali s svojim Facebook profilom. Facebook je nato upravičen uporabljati te podatke v skladu s Facebook Policy Policy (https // www.facebook.com / about / privacy). Imate možnost, da dovolite ali zavrnete Facebook in njegove partnerje, da prikazujejo oglase na Facebooku in zunaj njega kot del vaših osebnih nastavitev profila na Facebooku. Uporabo storitve “Conversion Tracking Pixel” lahko zavrnete na svojem Facebook profilu: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Sprememba pogojev uporabe:

Serena d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ali dopolni te splošne pogoje. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

Kršenje pogojev uporabe

Serena d.o.o.  si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno z pravico blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova. Serena d.o.o. ne odgovarja za motnje ali prekinitve na telekomunikacijskem omrežju ter za napake, nastale pri prenosu podatkov po telekomunikacijskem omrežju, ali za onemogočen dostop do storitev spletnega portala, ter za morebitno škodo, izhajajočo iz prej navedenega.

Z ogledom spletne strani in z uporabo spletnega portala, z uspešno izpolnitvijo in posredovanjem vseh kontaktnih obrazcev, uporabnik-stranka izrecno izjavlja, da so ji bili Splošni pogoji za uporabo storitev spletne strani izročeni pred izpolnitvijo obrazca in da je Splošne pogoje natančno pregledala in preučila in s Splošnimi pogoji v celoti soglaša.

(veljavnost od 20.11.2018)

Kliknite tukaj in si oglejte naš video.