Poletni COCOA foto natečaj

Dejstvo je, da nas večina svoje zanimive trenutke posname vsaj z mobilnikom in da smo, zahvaljujoč mobilnikom, postali vizualna družba, ki proizvede milijone fotografij. Pri Cocoa Slovenija si želimo, da naša čokolada ne ostane samo vaša izkušnja, temveč da jo, ovekovečeno na svoj način, delite s svetom.

1. mesto
avtor: Jan Rozman
2. mesto
avtor: Marko Pleterski
3. mesto
avtor: Matic Benet

COCOA presna čokolada se proizvaja iz BIO surovih nepraženih kakavovih zrn. Čokolado pripravljajo s posebnim postopkom, ki traja več kot 60 ur, pri temperaturi nižji od 45°C, zaradi česar čokolada ohrani vse antioksidante, aminokisline, kot tudi vse pomembne makro in mikro elemente (železo, magnezij, krom, baker, fosfor, kalij, cink, vitamin E in B-kompleksa).

Takšna čokolada izboljša razpoloženje, saj poveča tvorbo serotonina, hormona sreče. Niža krvni tlak, ščiti pred rakastimi obolenji in ščiti možgane ter živčni sistem.

Slajena je s kokosovim sladkorjem (cvet). Posledično ima zelo nizek glikemični faktor (indeks IG35).

*Vse sestavine so iz certificiranega ekološkega kmetijstva.

Cocoa izdelke najdete tudi v trgovinah:

  • Spar
  • Tuš
  • Mercator
  • E.Leclerc
  • specializiranih ekoloških trgovinah.